Vavavoom doet wat met je!

De meest pure versie van jezelf is de beste, die brengt je helemaal bij jouw VAVAVOOM!
Vavavoom! is binnenstebuiten leven. Met beide voeten stevig op de grond, doe je aan “deliberate living” (term van Henry David Thoreau) : Je weet waar je voor staat, je zet de lijnen van je leven uit, je leeft wakker, fris en met een zekere branie. Je drive is niet wat anderen denken of verwachten. Je drive borrelt als vanzelf bij je op.
Vavavoom! is roerbakken met goesting, lef, kracht, kwetsbaarheid, respect, wijsheid, plezier, verantwoordelijkheid en energie… Daarover heen komt een sausje van humor en relativering
Wat is dat toch met die Vavavoom??? Spreek het uit en je voelt wat het met je doet. Als het goed is, verschijnt er een glimlach op je toet, voel je een prikkelende kracht en een tikkeltje magie. Jij hébt Vavavoom! Het is niks minder dan je uitleven in dit leven. Maar doe je dat wel? “She ’s a cutie, she’s a beauty, she’s a wauw” zingt Art Carney in 1955 in het liedje “Va va va Voom” voor de film noir “Kiss me deadly”. En in 1986 zorgde Gil Evans voor het lichtvoetige “Va va Voom” op de sound track van de film “Absolute Beginners”. Het moge duidelijk zijn, het woord, de onomatopee blijft plàkken. Vooral onze Noorderburen hanteren de term, wij zijn er niet zo mee vertrouwd (laat me raden, wegens te bescheiden?). Iemand die Vavavoom heeft, is een levendig, gepassioneerd, aantrekkelijk en zelfs opwindend persoon. Het woord wordt vaak gebruikt om uiterlijke kenmerken van iemand te beschrijven. Ik gebruik het in de context van Vavavoom Coaching als de verzamelnaam voor jouw unieke talentenpakketje, voor dat waar alleen jij een grootmeester in bent, en voor al die vermogens die je nog niet bij jezelf ontdekt hebt. Wat je in je hebt, straal je uit! Loop niet kleurloos het einde van je leven tegemoet, geniet, deel, verbind, zing, doe je ding, geef ons jouw Vavavoom , alsjeblieft!

https://www.instagram.com/ilse_gysel_vavavoomcoaching/

Geen categorie

Vavavoom by Ilse Gysel View All →

Gecertifieerd holistisch Coach , PAVA-coach Innerlijk Leiderschap, Stress & Burn Out Coach, Belbin Team Rollen Master, NLP Master, Feldenkrais lichaamstherapie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: