Belangrijk bericht

Hei lieve medemens,

Vavavoom is alweer aan vernieuwing bezig ! Er worden volop nieuwe programma’s ontwikkeld, blogs geschreven en podcast afleveringen ingesproken, alles in functie van jouw geluk.

Wil je blijven volgen? Check dan even je LOPENDE INSCHRIJVING om op de hoogte te blijven via mail. De omleiding via http://www.vavavoomcoaching.blog wordt namelijk afgeschaft. Alles verloopt nu via http://www.vavavoom.be (voor mails Ilse@Vavavoom.be)

Heet van de naald : Er komt een complete cursus over ANGST en wat ermee te doen. Vaak maken we ons constant zorgen en daardoor ontstaan er – meestal minder bewuste – angstprogramma’s die de basis van ons leven bepalen zonder dat we daar erg in hebben.

Een paar voorbeelden : angst om niet goed genoeg te zijn, angst om het alleen niet aan te kunnen, om ziek te worden, om iemand of iets te verliezen, faalangst, angst voor veroudering, en ja…zelfs angst om succesvol te zijn als je unieke zelf. Mocht je in dit thema specifieke vragen of wensen hebben, laat ze mij weten … dan behandel ik ze in het programma ! Ook met andere vragen te allen tijde welkom!

Warme groet,

Ilse

De Vavavoom Podcast “Geluksgids” vind je op Spotify, Apple Podcasts en de Podcast app van de Standaard (DS).

Geen categorie

Vavavoom by Ilse Gysel View All →

Gecertifieerd holistisch Coach , PAVA-coach Innerlijk Leiderschap, Stress & Burn Out Coach, Belbin Team Rollen Master, NLP Master, Feldenkrais lichaamstherapie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: