Vavavoom Podcast “Geluksgids”

Hei lieve medemens, ik ben super blij dit nieuws met je te kunnen delen : Op 10 juni lanceer ik mijn eerste podcast en die gaat over jouw geluk ! Gelukkige mensen hebben een (bewezen!) hogere immuniteit, en in deze bizarre tijden deel ik dan ook heel graag alles wat ik weet over dit onderwerp. Ik put uit heel uiteenlopende bronnen en natuurlijk ook uit mijn halve eeuw levenservaring, boeken die ik las en opleidingen die ik volgde. Het wordt een gesproken bibliotheek vol tips en weetjes, inspirerende interviews met toffe gasten en nog veel meer… ik maak er een vrolijke boel van en ik hoop dat het allemaal heel aanstekelijk voor je werkt! Meer blije individuen maken met z’n allen samen een leukere samenleving, toch? Alvast welkom, het is helemaal gratis, en je luistert wanneer je maar wil : In de file, op de trein, tijdens een wandeling of het fietsen, misschien wil je op een aangenamere manier door die strijkmand heen geraken, of wil je je dag geïnspireerd beginnen of eindigen… Een podcast is een heerlijk toegankelijk platform !

Luister alvast even naar deze trailer, als aankondiging van de Vavavoom Podcast “Geluksgids”…

Waar kan je podcasts dan wel vinden ? Op een IPhone of -Pad, vind je de gratis app met deze afbeelding, klik en ontdek !

Een andere manier om podcasts te luisteren is Spotify ! Google heeft ook een platform (check Google Play Store) en er is de gratis Player FM app. In ieder geval : Manieren genoeg om op verkenning te gaan in de meest uiteenlopende onderwerpen. De podcast is een soort “radiouitzending” die je helemaal op je eigen moment en over het onderwerp dat jou interesseert, kunt beluisteren. Zeker de moeite waard om je leven mee te verrijken.

De Vavavoom Podcast gaat online op 10/6/21 … zet het alvast in je agenda en abonneer je zodat je bij elke aflevering een seintje krijgt! Zo kun je rustig bouwen aan een vrolijk en leuk leven, waarin je het mooiste van jezelf met de wereld deelt. Wil jij een deeltjesversneller zijn in het verspreiden van geluk, stuur dan gerust door naar je familie en vrienden !

Tot gauw, tot Vavavoom… Love You!

Geen categorie

Vavavoom by Ilse Gysel View All →

Gecertifieerd holistisch Coach , PAVA-coach Innerlijk Leiderschap, Stress & Burn Out Coach, Belbin Team Rollen Master, NLP Master, Feldenkrais lichaamstherapie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: